top of page

#243 gode grunde ... - MXGP


Så kører toget. MXGP-serien er lettet for fuld musik, og på en lumsk bane i Qatar, skulle årets første point deles ud - og det blev de. Som sædvanlig under stort postyr, og under stort drama og spænding. Vi bryder det ned for dig.

MXGP

Der kunne snakkes meget om mange i MXGP-klassen, men da ørkenstøvet havde lagt sig, så var der kun én mand at snakke om. Tim Gajser vandt et fantastisk verdensmesterskab i MX2 sidste år, og der var derfor mange der havde et godt øje til ham i Qatar. Kunne han måske køre i top 5? Men der var ingen der var klar på det der skete. Gajser vandt sikkert begge heat, og fører nu MXGP-klassen an, og det foran forsvarende verdensmester, Romain Febvre. Evgeny Bobryshev tog sig af tredjepladsen.

Resultat, Qatar:

1. Tim Gajser - Honda

2. Romain Febvre - Yamaha

3. Evgeny Bobryshev - Honda

4. Jeremy van Horebeek - Yamaha

5. Antonio Cairoli - KTM

6. Shaun Simpson - KTM

7. Tommy Searle - Kawasaki

8. Kevin Strijbos - Suzuki

9. Glenn Coldenhoff - KTM

10. Max Nagl - Husqvarna

Samlet:

1. Tim Gajser - 50p

2. Romain Febvre - 42p

3. Evgeny Bobryshev - 42p

MX2

Det første heat udviklede sig til en ren duel imellem Jeffrey Herlings og Dylan Ferrandis. Resten af feltet var distanceret, og så endte Herlings med at tage heatsejren til slut. Og det var noget der tændte The Bullet til andet heat. Han knuste alt og alle, og kunne tage årets første GP-sejr. Ferrandis måtte nøjes med andenpladsen, imens Pauls Jonass blev nummer 3 på dagen.

Resultat, Qatar:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Dylan Ferrandis - Kawasaki

3. Pauls Jonass - KTM

4. Jeremy Seewer - Suzuki

5. Brent van Doninck - Yamaha

6. Petar Petrov - Kawasaki

7. Aleksandr Tonkov - Yamaha

8. Samuele Bernadini - TM

9. Brian Bogers - KTM

10. Jens Getteman - KTM

Samlet:

1. Jeffrey Herlings - 50p

2. Dylan Ferrandis - 44p

3. Pauls Jonass - 40p

Om kun en uge går det løs i Thailand! Get there!

Foto: Youthstream 2016 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page