top of page

Daytona og drama - AMA SX


Selvom der fra morgenstunden var lagt op til anden afdeling af VM, så var den amerikanske supercross-karavane også i ilden i nat, og det var de på et ret så legendarisk sted. Det var nemlig blevet tid til afdelingen i Daytona! Vi har resultater og video fra finalerne til dig - bedre sent end aldrig.

450 Main:

250 Main:

450 Class

Eli Tomac har kæmpet lidt med det hele, siden han skiftede til Kawasaki fra Honda. Der har dog været gode takter at spore, og de gode takter blev så ekstra gode i aftes i Daytona, da ET kunne tage sin første sejr på Kawasakien. Ryan Dungey formåede dog at placere sig lunt som nr. 2, imens Marvin Musquin igen var at finde på podiet. Jason Anderson blev nummer fire, imens Ken Roczen blev sidste mand i top 5.

Resultat, Daytona:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Ryan Dungey - KTM

3. Marvin Musquin - KTM

4. Jason Anderson - Husqvarna

5. Ken Roczen - Suzuki

6. Trey Canard - Honda

7. Josh Grant - Suzuki

8. Christophe Pourcel - Husqvarna

9. Justin Brayton - KTM

10. Cole Seely - Honda

Samlet:

1. Ryan Dungey - 213p

2. Ken Roczen - 174p

3. Jason Anderson - 163p

250 East Class

I den lille klasse er de førende utroligt tæt på hinanden, og det udmundede sig i en særdeles spændende finale i Daytona, hvor Jeremy Martin dog endte med sejren. Det gjorde han foran Justin Hill og den førende Martin Davalos, imens Malcolm Stewart, for anden uge i træk, blev Sorteper, selvom han måske havde været en af dem der var hurtigst hele aftenen.

Resultat, Daytona:

1. Jeremy Martin - Yamaha

2. Justin Hill - KTM

3. Martin Davalos - Husqvarna

4. Malcolm Stewart - Honda

5. Aaron Plessinger - Yamaha

6. Arnaud Tonus - Kawasaki

7. RJ Hampshire - Honda

8. Jesse Wentland - Honda

9. Tyler Bowers - Kawasaki

10. Shane McElrath - KTM

Samlet:

1. Martin Davalos - 45p

2. Jeremy Martin - 43p

3. Malcolm Stewart - 40p

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page