top of page

AMA SX tog Canada med storm


Den amerikanske sæson buldrer afsted, og det betød i denne weekend, at hele banden skulle en tur over den nordlige grænse - hvor canadiske Toronto ventede. Og der blev gået godt til stålet, og vendt op og ned på nogle ting (mest motorcykler), ligesom vi fik en ny spids i 250-klassen, da Martin Davalos ikke kunne få visum og derfor ikke kunne deltage. Drama var der nok af! Vi har resultater og finaler til jer.

450 Main:

250 East Main:

450 Class

Vi har før snakket om mønstre i den store klasse, og det mønster starter med Ryan Dungey. Manden med nummer 1 lader til at være i kontrol, og hvis der er nogen der skal gøre noget ved det, så lader det til at være Ken Roczen og Marvin Musquin. Og det var da også de to der endte på de to første pladser i aftes. Ken tog førstepladsen foran Marvin, og man følte sig hensat til VM, for snart en håndfuld år siden. RD tog sig af tredjepladsen.

Resultat, Toronto:

1. Ken Roczen - Suzuki

2. Marvin Musquin - KTM

3. Ryan Dungey - KTM

4. Cole Seely - Honda

5. Eli Tomac - Kawasaki

6. Justin Brayton - KTM

7. Trey Canard - Honda

8. Weston Peick - Yamaha

9. Jason Anderson - Husqvarna

10. Jake Weimer - Suzuki

Samlet:

1. Ryan Dungey - 233p

2. Ken Roczen - 199p

3. Jason Anderson - 175p

250 East Class

Indtil videre har den lille klasse været præget af en god fight imellem de første. Og der var heller ikke skåret ned på dramaet i Toronto. Malcolm Stewart startede en kædereaktion i første sving, der første til et massivt startstyrt. Det tillod i stedet Justin Hill at tage sejren, foran Jeremy Martin, der kørte sig godt op. Matt Bisceglia og Suzuki tog tredjepladsen, og der må have været glæde i den gule lejr, over at se en af deres 250'ere på podiet for første gang i mange år.

Resultat, Toronto:

1. Justin Hill - KTM

2. Jeremy Martin - Yamaha

3. Matt Bisceglia - Suzuki

4. Alex Frye - KTM

5. Jesse Wentland - Honda

6. Malcolm Stewart - Honda

7. Benny Bloss - Yamaha

8. Gannon Audette - Kawasaki

9. Paul Coates - Honda

10. Arnaud Tonus - Kawasaki

Samlet:

1. Jeremy Martin - 65p

2. Justin Hill - 63p

3. Malcolm Stewart - 55p

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page