top of page

Drama i Detroit


Der var lagt op til endnu et showdown, da de amerikanske stjerner i aftes rullede ud i Detroit, men til slut så blev det største drama af en noget anden karakter, end vi oprindeligt havde forestillet os. Men der blev kørt ræs, og der var god kamp om tingene hele vejen til målstregen. Vi har resultater og videoer fra finalerne til jer.

(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.)

450 Main:

250 Main:

450 Class

Hvad der lignede en stille dag på kontoret for Ryan Dungey - der så ud til at nappe endnu en sikker sejr på vej imod titlen - endte som et skrivebordsmareridt. Da støvet havde lagt sig, var han nemlig blevet idømt en straf for at springe for røde kors-flag, og måtte altså derfor tage til takke med tredjepladsen i stedet. Det betød at aftenens vinder i stedet kom til at hedde Jason Anderson, der på den måde tog sin anden sejr i år, foran Marvin Musquin.

Resultat, Detroit:

1. Jason Anderson - Husqvarna

2. Marvin Musquin - KTM

3. Ryan Dungey - KTM

4. Chad Reed - Yamaha

5. Eli Tomac - Kawasaki

6. Ken Roczen - Suzuki

7. Weston Peick - Yamaha

8. Trey Canard - Honda

9. Mike Alessi - Honda

10. Justin Bogle - Honda

Samlet:

1. Ryan Dungey - 253p

2. Ken Roczen - 214p

3. Jason Anderson - 200p

250 East Class:

Der har de første mange runder været lagt op til en Malcolm Stewart-sejr, men styrt har sat en effektiv stopper for det. Lige indtil i går, hvor Mookie tog sagen i egen hånd, og vandt finalen. Det gjorde han foran Aaron Plessinger og Shane McElrath. Tyler Bowers og Martin Davalos lukkede og slukkede i top 5. Det betyder samtidig også, at Malcolm Stewart overtager spidsen i den lille østlige serie.

Resultat, Detroit:

1. Malcolm Stewart - Honda

2. Aaron Plessinger - Yamaha

3. Shane McElrath - KTM

4. Tyler Bowers - Kawasaki

5. Martin Davalos - Husqvarna

6. Gannon Audette - Kawasaki

7. RJ Hampshire - Honda

8. Paul Coates - Honda

9. Cedric Soubeyras - Kawasaki

10. Jesse Wentland - Honda

Samlet:

1. Malcolm Stewart - 80p

2. Jeremy Martin - 73p

3. Aaron Plessinger - 67p

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page