top of page

TKO er klar til Valkenswaard


Thomas Kjer Olsen er en af dem der nævnes som favorit til EM-titlen i MX2 i år, og det er da også en ting som den lange dansker er klar over, inden det går løs til første afdeling i Holland i den kommende weekend. Vi har lige fået et par ord fra ham, der vidst meget godt taler for, om han er klar til sæsonen.

Thomas Kjer Olsen: "Sæsonen er lige om hjørnet, og jeg føler at min træner, Rasmus Krogh Jørgensen og jeg selv, har gjort alt hvad vi kunne for at blive så klar som overhovedet muligt. Vi har været rigtig meget i udlandet, både Spanien og Belgien, for at opnå den bedste forberedelse. Det har været hårdt, men det er det hele værd og vi hygger os med det. Forhåbentlig kommer det til at give gevinst når jeg holder på bommen. I weekenden er det første EM i Valkenswaard. Jeg tror på at jeg er den hurtigste i feltet, og derfor er målet da også at vinde, men det er en lang sæson i år, så Valkenswaard er ikke altafgørende - selvom en god start selvfølgelig ikke ville være at foragte."

Foto Red Sand MX Park

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page