top of page

Det Kongelige Teater søger motocrosskørere


INFOMØDE OM MX'ERNES ROLLE OG STILLINGEN, PÅ ONSDAG D. 30/3, KLOKKEN 18, HOS HEDELANDS MOTORKLUB. KOM OG FÅ INFO OM FORESTILLINGEN, OG BLIV KLOGERE PÅ HVAD DER SKAL SKE. UFORPLIGTENDE OG MED INSTRUKTØR/RELEVANTE PERSONER TIL STEDE.

Det Kongelige Teater laver Kong Arthur i Ulvedalene i Kongens Dyrehave til sommer, og søger motocrosskørere til at være med i forestillingen.

Motorcross-coach Brian Kjær Jørgensen er tilknyttet som konsulent på motorcykelscenerne og Mikkel Wendelboe fra MX-indeX kommer til at tage billeder og måske skyde lidt film. Og I kommer til at køre på nogle fede el-motocross-maskiner - fra nul til max fart på et splitsekund - så der er meget at glæde sig over!

Opgaven som motocrosskører på Kong Arthur indebærer:

- 2 kostumeprøver á ca. 30 min efter aftale med kostumeafdelingen.

- 2-3 motocrossprøver aften eller weekend i perioden 20. marts til 2. maj efter aftale.

- 7-9 forestillingsprøver i tidsrummet 17-23 i perioden 2. maj til 20. maj – det er vigtigt, at du er til rådighed i hele perioden og kan indkaldes med dags varsel (søndag altid fri).

- 30 forestillinger i perioden 24. maj til 2. juli (søndag altid fri – mandag fri på nær 20. og 27. juni). Mødetid under forestillinger: 21-23.

Se traileren til forestillingen her.

Se mere om forestillingen på Det Kongelige Teaters hjemmeside her.

Samlet honorar: 25.000 kr.

Kontakt forestillingsleder Louise Blum fra Det Kongelige Teater for yderligere information – eller hvis du bare vil spørge om noget.

Mvh

Louise Blum

lobl@kglteater.dk

25 51 70 26

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page