top of page

Glen gør premiere-status


Selvom mange danskere havde uheld til premieren på EMX250-serien i Valkenswaard i weekenden, så var det godt at se Glen Meier klare skærene, og kvale' ind til sin første afdeling på den større maskine. Der var dog lidt grus i maskineriet i de to heat, men det er en tilfreds Glen der gør status, efter årets første afdeling.

Glen Meier: "Om lørdagen skulle vi køre kvalifikation og første heat. Jeg kvalificerede mig som nummer 9 i min gruppe, og gik derved direkte videre til heatene. I første heat fik jeg en dårlig start, og så endte jeg tilmed også med at vælte på første omgang, da en anden kører var væltet efter et hop og jeg landede ned i ham. Jeg kom op igen, fik gang i det, og kørte så i mål som nummer 29 ud af de 40 kørere. I andet heat, som blev kørt søndag, fik jeg en bedre start, og rundede første omgang omkring en placering som nummer 15. Jeg lå 14'er i lang tid, indtil jeg faldt ned som 18'er til slut, og sluttede andet heat der. Samlet blev jeg nummer 21 på dagen, så det var jeg tilfreds med, eftersom jeg ikke er 100 % endnu, og jeg samtidig ved at kan gøre det bedre."

Foto: KTM Kosak Racing

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page