top of page

Gentagelser i Santa Clara


Efter en uges velfortjent pause, så rullede den amerikanske supercross-karavane videre i går, hvor turen var kommet til Santa Clara. Og aftenen bød som altid på drama, selvom der var en snært af noget velkendt over løjerne. Vi har resultater og video fra finalerne til dig.

450 main:

250 main:

450 Class

I den store klasse har det hele snart drejet sig om Ryan Dungey, og hvornår han sikrer sig sin næste titel. Og i Santa Clara var der intet der tydede på, at der skulle ændres ved det. Dungey holdt en aggressiv Ken Roczen fra livet, og så kunne han tage endnu en sejr. K-Roc måtte nøjes med andenpladsen, imens Jason Anderson sluttede podiet af. Chad Reed og Trey Canard tog sig af de efterfølgende pladser.

Resultat, Santa Clara:

1. Ryan Dungey - KTM

2. Ken Roczen - Suzuki

3. Jason Anderson - Husqvarna

4. Chad Reed - Yamaha

5. Trey Canard - Honda

6. Justin Bogle - Honda

7. Eli Tomac - Kawasaki

8. Weston Peick - Yamaha

9. Jake Weimer - Suzuki

10. Blake Baggett - Suzuki

Samlet:

1. Ryan Dungey - 278p

2. Ken Roczen - 236p

3. Jason Anderson - 220p

250 West Class

Den lille vestlige klasse har holdt sig en lang pause, men de var for en kort bemærkning tilbage i Santa Clara. Og også her var alt ved det gamle. Cooper Webb styrer sikkert imod at gentage sin bedrift fra sidste år, og snuppe mesterskabet igen. Han vandt i hvert fald i Santa Clara, foran Zach Osborne og Joey Savatgy. Christian Craig og Mitchell Oldenburg lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Santa Clara:

1. Cooper Webb - Yamaha

2. Zach Osborne - Husqvarna

3. Joey Savatgy - Kawasaki

4. Christian Craig - Honda

5. Mitchell Oldenburg - KTM

6. Colt Nichols - Yamaha

7. Jordon Smith - Honda

8. Kyle Peters - Honda

9. Alex Martin - Yamaha

10. Michael Leib - Yamaha

Samlet:

1. Cooper Webb - 170p

2. Joey Savatgy - 154p

3. Christian Craig - 147p

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page