top of page

Catja Rasmussen er tilbage


Catja Rasmussen har været plaget af sygdom den seneste tid, og har derfor siddet ude det meste af sidste sæson. Men nu er hun tilbage i sadlen igen, og på vej til at genfinde sit tempo, efter den lange pause. Vi har fået en lille status fra hende, over hvor hun befinder sig lige nu og hvad planen for sæsonen er.

Catja Rasmussen: "Jeg har tegnet kontakt med C. Reinhardt og Suzuki i endnu 2 år, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg har kørt for Suzuki de sidste 8 år og føler mig rigtig godt tilpas der. I år skal jeg køre DM for damer og deltage i diverse andre løb, som passer ind, for at finde farten igen. Jeg er kommet godt i gang igen og har blandt andet været en uge i Spanien med Randers Elite. Derudover har jeg kørt et løb, hvor jeg var nogenlunde med. Nu gælder det bare om at nå et mål ad gangen, og komme tilbage efter et halvt års pause på grund af sygdom."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page