top of page

Gajser og Herlings også bedst søndag


VM-feberen rullede imellem Andesbjergene i går aftes, da de underskønne omgivelser i Patagonien, dannede rammen om fjerde afdeling af VM. Og det var da også en scene, der bød på lidt af hvert - og godt med spænding!

MXGP

I den store klasse kan der ikke hænges superlativer nok på Tim Gajser. Den unge slovener kørte i går sit blot fjerde GP i den klasse, og da han endte med at vinde det, så giver det en succesrate på 50 % indtil videre. Virkelig imponerende. Antonio Cairoli lignede en mand der er på vej imod sit gamle jeg, og han kunne tage andenpladsen, foran Max Nagl. Det blev en dag fyldt med fejl for forsvarende verdensmester, Romain Febvre, der måtte køre sig op efter styrt i begge heat, og derfor "kun" nåede op på den samlede fjerdeplads.

Resultat, Argentina:

1. Tim Gajser - Honda

2. Antonio Cairoli - KTM

3. Max Nagl - Husqvarna

4. Romain Febvre - Yamaha

5. Jeremy van Horebeek - Yamaha

6. Glenn Coldenhoff - KTM

7. Evgeny Bobryshev - Honda

8. Shaun Simpson - KTM

9. Kevin Strijbos - Suzuki

10. Clement Desalle - Kawasaki

Samlet:

1. Romain Febvre - 172p

2. Tim Gajser - 169p

3. Antonio Cairoli - 144p

MX2

I Jeffrey Herlings-klassen, var der intet nyt under solen. Så nemt kan det siges. Hollænderen snuppede føringen på første omgang i begge heat, og så var der ingen der så mere til ham. To heatsejre bragte hans samlede antal vundne GP'er op på 51, og så var han videre. I stedet blev der kørt godt om andenpladsen, der dog til slut endte i hænderne på Jeremy Seewer, der henviste Aleksandr Tonkov til tredjepladsen. Og så var det også værd at bemærke, at Samuele Bernadini leverede sit livs bedste på den lyseblå TM, med en fjerdeplads.

Resultat, Argentina:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Jeremy Seewer - Suzuki

3. Aleksandr Tonkov - Yamaha

4. Samuele Bernadini - TM

5. Petar Petrov - Kawasaki

6. Vsevolod Brylyakov - Kawasaki

7. Benoit Paturel - Yamaha

8. Thomas Covington - Husqvarna

9. Calvin Vlaanderen - KTM

10. Max Anstie - Husqvarna

Samlet:

1. Jeffrey Herlings - 200p

2. Jeremy Seewer - 152p

3. Aleksandr Tonkov - 131p

Foto: Youthstream 2016 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page