top of page

24MX internationalt SX vender tilbage 8. oktober


Verdens bedste Supercrosskørere vender tilbage til Sveriges hovedstad, Stockholm. Den 8. oktober køres der igen 24MX International Supercross, på en SX bane i fuld skala i den imponerende Tele2 Arena.

Mere end 6.000 tons jord vil blive kørt ind på det nye og moderne svenske stadion, så der kan bygges en spektakulær og udfordrende Supercrossbane. En bane der kan matche det stærke felt af amerikanske og europæiske kørere som kommer til 24MX international Supercross. Et felt der allerede før start er under pres for at tage den titel, som Husqvarnas Jason Andersen hentede i 2014.

24MX International SX fintunes og der bygges videre på succesen fra det første event i 2014:

- En bane med størrelse som det kendes i USA og bygget af amerikanske specialister

- Top-kørere fra hele verden

- Verdensklasse freestyle show

- Action pakket underholdning til familiepriser

- Nyt format og nye klasser

- Moderne og komfortable faciliteter med perfekt udsyn

Supercross legende og tidligere 250SX samt Monster Energy Cup mester Davi Millsaps er allerede på startlisten, som et af hovednavnene. Milsaps får selskab af fremadstormende Martin Davalos, og så kommer svenskeren Fredrik Norén også til start i 24MX International SX! "Fast Freddie" er en af de få skandinaver der har opnået succes i USA, og med top-10 placeringer i USA har han for alvor vist vejen for andre skandinaviske kørere.

Staffan Bergman, arrangør: "Vi er stolte af at bringe en begivenhed af denne størrelsesorden til Sverige igen. At arrangerer 24MX International SX i Tele2 Arena er absolut et privilegium. Jeg kan ikke komme i tanke om et bedre sted, at opleve verdensklasse SX og FMX kørere i aktion! "

Daniel Petersen, CEO 24MX: "Jeg er sikker på, at en masse fans vil glæde sig over, at vi er tilbage med endnu en udgave af 24MX International SX! Efter succesen med det første event følte vi, at vi skyldte offentligheden, at bringe dette store event tilbage. Det er en drøm der går i opfyldelse, og denne gang bliver det mere fantastisk end nogensinde!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page