top of page

Thomas Kjer arbejder videre


I går leverede han et resultat af de store i Tyskland, i dag er øjnene allerede sat på EM i Letland i den kommende weekend. Thomas Kjer Olsen holder benene på jorden, og koncentrerer sig om sin kørsel. Vi fik en status på weekendens ADAC MX Masters fra ham.

Thomas Kjer Olsen: "Lørdag kvalede' jeg som nummer 2, hvilket gav mig en god placering til starten. I første heat var jeg med fra start som en 5 stykker, og jeg fik kørt mig rimelig hurtigt op som nummer 2, hvor jeg så bare kunne koncentrere mig om mit eget heat og slutte som 2'er. I andet heat fik jeg - for første gang i lang tid - holeshotten, men på omkring 4. omgang vælter jeg og ryger ned som 2'er. Jeg må ned en gang til, men jeg er hurtigt oppe igen, og kører i mål som 2'er. Alt i alt en rigtig god weekend, der dog ikke var "perfekt." Vi har stadig lidt ting der skal arbejdes på, men jeg ser frem til EM i Letland i næste weekend!"

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page