top of page

TKO trækker fra i toppen


Thomas Kjer Olsen er blevet ham man skal slå i EMX250. Så nemt kan det siges, efter hans overbevisende sejr i Trentino i weekenden, hvor han vandt begge heat, og holdt solidt fast i sin samlede føring. Vi fik en lille status fra ham, ovenpå weekendens begivenheder.

Thomas Kjer Olsen: "Endnu en rigtig god weekend til EM i Italien. Det havde regnet en del ugen op til, og det regnede også meget lørdag, så banen var meget ensporet og starten var vigtig. Jeg kvalede' som nr. 1 i min gruppe, og jeg fik derfor en god placering på bommen. I 1. heat fik jeg en god start som nr. 4. Jeg fandt et godt flow og fik kørt mig op som nr. 1, og jeg kunne derfra styre løbet og køre i mål som 1'er. I andet heat var starten ikke helt ligeså god, men jeg kom hurtigt op som 4'er, og får derfra lavet nogle gode overhalinger og ender heatet som nr.1. En god weekend, hvor jeg fik gode point på kontoen og fører nu med 31 point!"

Foto: Youthstream 2016 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page