top of page

Dansk Europamester i Polen


Det er ikke bare i EMX250 at der er dansk på tronen i øjeblikket. For i Polen i dag, fik vi os nemlig en dansk Europamester! Og en EM-sølvvinder! Samtidig var der også bud efter de danske drenge til både ADAC MX Masters og til svensk mesterskab, så det har vi også lige fundet lidt resultater fra.

Men først skal der altså lige dvæles lidt ved Sara Andersens præstation i Polen. For den unge dansker - der altså kører sit første år på en maxi-cykel - endte som bedste dame til EM for kvinder. Og det var så der både blev gjort honnør og råbt hurra her på MX-Index. Det er fænomenalt når Danmark bliver sat på verdenskortet, som vi gør i overflod for tiden! Desuden var Saras nærmeste rival, danske Julie Dalgaard, der tog sig af sølvet. Så de to ædleste medaljer røg til Danmark.

I Østrig skulle Thomas Kjer Olsen forsvare sin røde nummerplade i Masters-klassen til ADAC MX Masters, men selvom Thomas arbejdede godt på, så gjorde uheld i andet heat, at danskeren sluttede lidt nede i rækkerne. Han er dog stadig i spil til titlen, da han stadig er i den samlede top 3. I Sverige var Nikolaj Larsen på pallen i MX1, hvor han undervejs havde sig endnu en duel med Ricky Renner, der sluttede som 3'er. Det var dog en skarp amerikaner vi fik at se i Haninge, så det lover godt til næste weekends DM på Hedeland. Samtidig skal det også bemærkes, at Rasmus Johansen flot kørte sig ind på en syvendeplads i MX1. I MX2 var der ikke meget held til Mathias Gryning, der dog stadig formåede at køre sig i top 10.

Resultat, EM for kvinder, Polen:

1. Sara Andersen - Yamaha

2. Julie Dalgaard - Honda

3. Emelie Dahl - Yamaha

4. Natalie Kane - KTM

5. Joanna Miller - KTM

14. Line Dam - Honda

22. Amanda Storm - Honda

24. Mette Andersen - Yamaha

34, Barbara Aagaard - Kawasaki

ADAC MX Masters:

Masters:

1. Dennis Ullrich - KTM

2. Harri Kullas - KTM

3. Nique Thury - KTM

4. Angus Heidecke - KTM

5. Arminas Jasikonis - Kawasaki

6. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

Youngster:

1. Bas Vaessen - Suzuki

2. Miro Sihvonen - KTM

3. Martin Krc - KTM

4. Michael Sandner - KTM

5. Richard Sikyna - KTM

10. Glen Meier - KTM

39. Nichlas Bjerregaard - Yamaha

Svensk Mesterskab, Haninge:

MX1

1. Jesper Jönsson - Husqvarna

2. Nikolaj Larsen - KTM

3. Ricky Renner - Yamaha

4. Viktor Björklund - KTM

5. Tom Johnson - KTM

7. Rasmus Johansen - Suzuki

MX2

1. Anton Gole - Husqvarna

2. Even Heibye - KTM

3. Ken Bengtson - Yamaha

4. Jimmy Wicksell - KTM

5. Pontus Jönsson - Husqvarna

10. Mathias Gryning - KTM

125

1. Isak Gifting - KTM

2. Lukas Berg - KTM

3. Martin Holm - Husqvarna

11. Frederik Højris - KTM

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page