top of page

Mikkel brød ind i top 5


Mikkel Haarup er stille og roligt ved at køre sig i form i EMX125-klassen, og i den forgangne weekend i Spanien, lykkedes det den talentfulde dansker at bryde ind i den samlede top 5. Vi har fået en status på weekenden fra ham.

Mikkel Haarup: "Jeg kørte i denne weekend EM, på den mega fede Talavera de la Reina-bane i Spanien. I tidskvalen kvalede' jeg som 9'er i min gruppe. I første heat om lørdagen, kommer jeg rigtig godt fra start og ender med en sjetteplads, dog med et lille styrt midt i heatet. Om søndagen skulle vi prøve noget nyt, vi skulle nemlig have warm up lige inden andet heat. I det andet heat kommer jeg nok fra start i 20'erne. Igennem hele heatet bliver der kæmpet hårdt og jeg kommer op som 5'er. Det betød at jeg blev samlet 5'er på dagen, så det var igen en forbedring siden sidste EM! Vi har været ude og træne på nogle fede baner i Spanien i løbet af ugen, og senere idag kører vi mod Frankrig, hvor næste EM skal køres."

Foto: John Oostvogels / www.motoxpics.be

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page