top of page

Kaotisk lørdag i Frankrig - MXGP


VM-hjulene ruller afsted, og det betyder at vi i denne weekend er i Frankrig, nærmere bestemt St. Jean D'Angely. Og kvaldagen kunne meget vel betegnes som lettere kaotisk - især i de to VM-klasser. Samtidig var der også gode danske præstationer i EM og VM for damer.

Men lad os starte fra en ende af. Den danske spydspids i EMX250, Thomas Kjer Olsen, var i kontrol i dag. Samtidig med at han klokkede heatets hurtigste tid, så snuppede han sikkert andenpladsen i dagens heat. Der var samtidig også lidt point til Glen Meier i samme klasse. I EMX125 var det ikke danskernes dag. Mikkel Haarup fik kørt sig op som nr. 18 over stregen, imens Bastian Bøgh desværre ikke kom videre til de pointgivende heat. I VM for damer var det vores nykronede Europamester, der var bedst. Sara Andersen tog en plads som nummer elleve i dagens heat - tre placeringer foran Line Dam.

I MXGP-klassen faldt de som fluer. Tim Gajser blev læsset af allerede på første omgang, men fik kørt sig op som nr. 13 i mål. Antonio Cairoli var også i jorden, ligesom at Gautier Paulin også styrtede voldsomt fra spidsen. Det betød at Evgeny Bobryshev kunne tage sejren i kvalheatet, foran Romain Febvre, der pressede på for at komme frem i feltet. Valentin Guillod tog sig af tredjepladsen. I MX2 var det igen et Jeffrey Herlings-show. Hollænderen snuppede sejren, for næsen af den lokale helt, Dylan Ferrandis.

Resultater, lørdag. MXGP Frankrig:

MXGP:

1. Evgeny Bobryshev - Honda

2. Romain Febvre - Yamaha

3. Valentin Guillod - Yamaha

4. Clement Desalle - Kawasaki

5. Max Nagl - Husqvarna

6. Jeremy van Horebeek - Yamaha

7. Antonio Cairoli - KTM

8. Tommy Searle - Kawasaki

9. Jordi Tixier - Kawasaki

10. Glenn Coldenhoff - KTM

MX2:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Dylan Ferrandis - Kawasaki

3. Pauls Jonass - KTM

4. Aleksandr Tonkov - Yamaha

5. Benoit Paturel - Yamaha

6. Jeremy Seewer - Suzuki

7. Max Anstie - Husqvarna

8. Michele Cervellin - Honda

9. Brian Bogers - KTM

10. Calvin Vlaanderen - KTM

EMX250, 1. heat:

1. Darian Sanayei - Kawasaki

2. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

3. Jorge Prado - KTM

4. Nicolas Dercourt - Kawasaki

5. Mike Stender - Suzuki

17. Glen Meier - KTM

EMX125, 1. heat:

1. Stephen Rubini - KTM

2. Jago Geerts - KTM

3. Roan van de Moosdijk - Yamaha

4. Pierre Goupillon - KTM

5. Andrea Zanotti - KTM

18. Mikkel Haarup - Husqvarna

WMX, 1. heat:

1. Nancy van de Ven - Yamaha

2. Larissa Papenmeier - Suzuki

3. Kiara Fontanesi - Honda

11. Sara Andersen - Yamaha

14. Line Dam - Honda

Foto: Youthstream 2016 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page