top of page

Ryan Dungey skadet


Skader hører jo - desværre - vores sport til, og derfor er det da også jævnligt, at man hører om kørere, der døjer med lidt småskavanker. Men en af de største overskrifter verden over i dag, er nyheden om at Ryan Dungey - Captain Consistent himself - må sidde ude de næste runder af det amerikanske mesterskab, med en ødelagt ryghvirvel, som han pådrog sig under den netop overståede runde i Colorado. Det er KTM selv der kommer med nyheden, der selvfølgelig er nedslående for Dungeys forhåbninger om at genvinde sin titel fra sidste år. Hvor mange runder det kommer til at dreje sig om må tiden vise, men det er naturligvis noget der spiller kortene over i hænderne på konkurrenterne. Hovedpersonen selv er skuffet og ærgerlig, men han understreger også i pressemeddelelsen, at han er glad for at skaden ikke var værre end den var. Sidste gang Dungey sad ude, var da han i 2012 missede nogle runder Supercross, som følge af en skulderskade. Vi håber at han kommer hurtigt igen.

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page