top of page

Larsen med første heatsejr i Sverige


Nikolaj Larsen kører fuld pakke i Sverige i år, og i øjeblikket indtager han andenpladsen i den serie. Han vandt dog sit første heat deroppe i weekenden, og det på en svær og udfordrende bane. Her er en svensk beretning fra Nikolaj.

Nikolaj Larsen: "SM i Borås. Jeg havde en god følelse fra første omgang på banen og kvalede' som hurtigste mand om lørdagen. Banen var en blanding af grus og en smule sand, men jo mere der blev kørt på den, des flere store sten og enkelte klippestykker kom der op. Banen blev utroligt kantet og hullet, så jeg vidste at det blev to hårde heat søndag. Og jeg gjorde det ikke nemmere for mig selv, ved at lave en dårlig start og komme afsted som en 20 stykker, og være 15'er på første omgang. Men jeg kæmpede igennem hele heatet og nåede op som 3'er. Jeg vidste at jeg havde farten til at køre med om sejren! En lidt bedre start i andet heat, som en 6-7 stykker. Jeg fik lavet nogle gode og hurtige overhalinger på de første omgange og kunne køre mig i front med cirka 10 minutter igen og holde den til mål. Dejligt endelig at få en heatsejr deroppe, da jeg har haft farten til det hele sæsonen. Nu skal der trænes en masse starter frem mod DM på søndag og anden afdeling af SM i starten af juli!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page