top of page

Fornuftig dansk dag i Tomelilla


De fleste serier er gået på sommerferie, men hinsidan fortsætter de ufortrødent, og det betød at det i dag var kvaldag i Tomelilla - også for de fremmødte danskere. Vi har hurtige resultater til dig, inden MX-Index følger løjerne fra nærmeste hold i morgen.

Sidste år var det vores indtryk, at Tomelilla både var en fantastisk bane - men mindst lige så svær, som den var fantastisk. Der var mange uheld sidste år, og det var en tendens der fortsatte i dag, desværre ... Mest prominent var hjemmebanehelten Filip Bengtson, der styrtede i kvalheatet, og måtte transporteres på skadestuen, hvor han sluttede sig til endnu flere kørere. Vi håber banen er blevet renoveret grundigt til i morgen.

Danskerne havde blandet held i sprøjten. Bedst var Julie Dalgaard, der kørte en flot andenplads hjem i kvindernes første heat. I MX2 kvalede' Mathias Jørgensen og Mathias Gryning lige efter hinanden som nr. 9 og 10, efter begge at have lavet nogle småfejl. Nikolaj Larsen var hurtig i MX1, men også uheldig. Det betyder at han kører til start som nr. 12 i morgen, lige foran Rasmus Johansen.

Resultat, Tomelilla SM, lørdag:

Dame, 1. heat:

1. Natalie Kane - KTM

2. Julie Dalgaard - Honda

3. Thea Johansen - Yamaha

4. Mathea Selebø - Honda

5. Sandra Karlsson - Kawasaki

MX1, kval:

1. Jesper Jönsson - Husqvarna

2. Jonathan Bengtsson - KTM

3. Tom Johnson - KTM

4. Kenneth Gundersen - Husqvarna

5. Oskar Olsson - KTM

12. Nikolaj Larsen - KTM

13. Rasmus Johansen - Suzuki

MX2, kval:

1. Anton Gole - Husqvarna

2. Pontus Jönsson - Husqvarna

3. Even Heibye - KTM

4. Danne Karlsson - Husqvarna

5. Felix Nilsson - KTM

9. Mathias Jørgensen - Honda

10. Mathias Gryning - KTM

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page