top of page

Gode danske takter


Der var gang i den på Svampabanan i Tomelilla, da endnu en afdeling af det svenske mesterskab rullede igennem regnen i dag, imens også en lille håndfuld danskere var på pletten til det hollandske mesterskab i Halle. Vi har resultater, et pip fra Mikkel Haarup og skadesnyt om Jeffrey Herlings, til dig.

I Sverige var især Nikolaj Larsen godt kørende, og han tog årets første sejr i MX1-klassen. I Dame-klassen var Julie Dalgaard på pallen, med en flot andenplads. Mathias Jørgensen og Mathias Gryning gjorde deres bedste i MX2, og var med til at forme begivenhederne i top 10. Du kan se billeder fra Tomelilla på vores Facebook-side.

SM, Tomelilla:

MX1

1. Nikolaj Larsen - KTM

2. Jesper Jönsson - Husqvarna

3. Jonathan Bengtsson - KTM

4. Oskar Olsson - KTM

5. Rasmus Sjöberg - Husqvarna

22. Rasmus Johansen - Suzuki

MX2

1. Pontus Jönsson - Husqvarna

2. Anton Lundgren - Husqvarna

3. Felix Nilsson - KTM

4. Anton Gole - Husqvarna

5. Even Heibye - KTM

9. Mathias Gryning - KTM

10. Mathias Jørgensen - Honda

Dame:

1. Natalie Kane - KTM

2. Julie Dalgaard - Honda

3. Thea Johansen - Yamaha

I Holland var der også en flok danskere til start, hvor Bastian Bøgh og Mikkel Haarup havde blandet held i 125-klassen. Mikkel Haarup havde følgende at sige efterfølgende, på en dag hvor Jeffrey Herlings blev kørt væk med et brækket kraveben. Forlydender siger, at han skulle undergå operation i morgen. Vi følger selvfølgelig sagen.

Mikkel Haarup: "Jeg har kørt ONK i Halle, Holland, og det gik ikke helt som forventet. Jeg kvalede' 1'er af alle og kunne derfor køre først til bommen. I første heat får jeg en dårlig start, men jeg får mig kørt op som 2'er. I andet heat kommer jeg cirka 7'er fra start og kommer op lige bag 2'eren, men det opstår så et problem med crosseren og jeg kan derfor ikke køre videre. På grund af det dårlige heat, får jeg ingen point og det er derfor ikke nok til at blive 2'er samlet i mesterskabet."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page