top of page

Nyt team til Bastian Bøgh


Bastian Bøgh Damm har ikke givet meget lyd fra sig på det seneste, og det har der været en god grund til. Her kommer en status fra ham med lidt nyt.

Bastian Bøgh: "I har ikke hørt så meget fra mig på det sidste, da der desværre har været en hel del maskinproblemer, som har gjort at jeg ikke rigtig har kunnet fuldføre løbene. Jeg fortsætter sæsonen i motocrossteamet: Gebben Van Venrooy Kawasaki Racing. Teamet arbejder meget professionelt og hårdt, for at sætte dæmper og maskine op til mig på kort tid. Da det er en helt anden maskine, (grøn Yamaha, før KTM,) skal jeg lige vænne mig til den, men det går bedre og bedre, nu efter 2 uger og en træningsuge med ELT. Jeg startede de første løb for teamet, til ONK Hollandsk Mesterskab i Emmen den 3. juli og i Halle 10. juli. I Emmen i sidste uge blev jeg 11'er i første heat og udgik af andet heat, så samlet 19'er på dagen. Det gik noget bedre i Halle i søndags, en bane jeg rigtig godt kan lide, på grund af de fede hop. I tidskvalen blev jeg nr. 5. I første heat fik jeg ikke den bedste start, og kom ud som ca. 16'er, og efter første omgang lå jeg 13'er. Herefter måtte jeg i arbejdstøjet i varmen, (28 grader,) og fik mig kørt op på en 7. plads. Jeg fik en lidt bedre start i andet heat som 10'er, og fandt mit flow på den efterhånden meget hullede bane. Jeg kom forbi flere kørere og kunne køre i mål som nummer 4. Jeg slutter som 4'er på dagen og ender det Hollandske Mesterskab på en samlet 9. plads. Næste løb er om 3 uger, til EM i Lommel, så den står på sandtræning de næste par uger og yderligere test af crosser!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page