top of page

Op og ned i Tjekkiet


En ting var sikker, inden weekendens VM/EM i Tjekkiet: En masse nyt ville der ske. Og når samtidig EM65/85 skulle afgøres - med dansk deltagelse - ja, så var der lagt op til en weekend af de store! Og de danske ungersvende gjorde det flot!

Bedst gik det for fænomenale Mads Fredsøe, der med en andenplads i første heat, sikrede den samlede fjerdeplads i EM65! En pragtpræstation af danskeren. I samme klasse blev Jonas Stub nummer 26, imens Magnus Smith sluttede som nr. 17 i 85, efter et uheldigt andet heat. Der var desværre ingen Rasmus Pedersen til start, da han stadig er skadet. Østrigske Rene Hofer endte med sejren i 85, imens lettiske Edvards Bidzans løb med det hele i 65.

I VM-klasserne var der også gang i løjerne. Romain Febvre var tilbage efter skade i MXGP-klassen, men franskmanden måtte nøjes med en tjekkisk tredjeplads. Sejren gik i stedet til Max Nagl, da tyskeren fornemt kørte sig til sejr i begge heat. Det gjorde han foran Tim Gajser, der derved holder solidt fast i sin samlede føring.

I MX2 var der nye boller på suppen. Jeffrey Herlings sad ude med et brækket kraveben, og derfor skulle 2016 se den første anden vinder i Tjekkiet. Og det stik endte Dylan Ferrandis med at tage hjem. Pauls Jonass havde ellers set hurtig ud, men et voldsomt styrt sendte ham ud af dagens heat - han er dog ok. Jeremy Seewer tog andenpladsen, imens Max Anstie tog sidste plads på podiet.

Resultat, MXGP Tjekkiet:

MXGP:

1. Max Nagl - Husqvarna

2. Tim Gajser - Honda

3. Romain Febvre - Yamaha

4. Clement Desalle - Kawasaki

5. Jeremy van Horebeek - Yamaha

6. Jordi Tixier - Kawasaki

7. Antonio Cairoli - KTM

8. Tommy Searle - Kawasaki

9. Evgeny Bobryshev - Honda

10. Kevin Strijbos - Suzuki

Samlet:

1. Tim Gajser - 576p

2. Antonio Cairoli - 467

3. Max Nagl - 451

MX2:

1. Dylan Ferrandis - Kawasaki

2. Jeremy Seewer - Suzuki

3. Max Anstie - Husqvarna

4. Benoit Paturel - Yamaha

5. Petar Petrov - Kawasaki

6. Brian Bogers - KTM

7. Samuele Bernardini - TM

8. Thomas Covington - Husqvarna

9. Conrad Mewse - Husqvarna

10. Adam Sterry - KTM

Samlet:

1. Jeffrey Herlings - 597p

2. Jeremy Seewer - 470

3. Pauls Jonass - 403

Foto: Youthstream 2016 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page