top of page

Washougal wild one


Den amerikanske udendørssæson nærmer sig sit klimaks, og i lørdags var hele karavanen rykket til legendariske Washougal, hvor der igen blev gået godt til stålet. Vi har lige resultater og video af alle heat til dig, skulle du være gået glip af det.

Find alle heat fra Washougal her: http://www.promotocross.com/mx/video?category=451

450 Class

En sæson er der næsten gået, men nu er Eli Tomac endelig ved at finde melodien på sin Monster Energy Kawasaki. En heatsejr og en andenplads var nok til den samlede sejr på Washougal, og så var det ligemeget, at Ken Roczen scorede det samme. K-Roc ligner desuden en der tænker på mesterskabet, og han marcherer da også imod det med stormskridt. Marvin Musquin sluttede top 3 af.

Resultat, Washougal:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Ken Roczen - Suzuki

3. Marvin Musquin - KTM

4. Weston Peick - Yamaha

5. Justin Barcia - Yamaha

6. Andrew Short - KTM

7. Benny Bloss - KTM

8. Phil Nicoletti - Yamaha

9. Dean Wilson - KTM

10. Fredrik Norén - Honda

Samlet:

1. Ken Roczen - 434p

2. Eli Tomac - 379

3. Marvin Musquin - 283

250 Class

Den lille klasse stak helt af. Så nemt kan det siges. Første heat forløb nogenlunde som det plejer, med en Alex Martin, der endelig fik en sejr, men så brød kaos løs i andet heat. En halv omgangs penge inde i heatet, udløste et par brake checks et massestyrt, hvor mange af favoritterne blev fanget. Det betød at en imponerende Austin Forkner kunne tage heatsejren, og den samlede andenplads, imens Alex Martin vandt samlet. Cooper Webb måtte komme bagfra i andet heat - ligesom Joey Savatgy og Jeremy Martin - men Webb nåede længst op, og snuppede tredjepladsen på podiet, og fører stadig serien an. (Hvem lagde mærke til, at top 10 på Washougal, kun bestod af tre teams?)

Resultat, Washougal:

1. Alex Martin - Yamaha

2. Austin Forkner - Kawasaki

3. Cooper Webb - Yamaha

4. Joey Savatgy - Kawasaki

5. Justin Hill - KTM

6. Adam Cianciarulo - Kawasaki

7. Aaron Plessinger - Yamaha

8. Arnaud Tonus - Kawasaki

9. Jessy Nelson - KTM

10. Mitchell Oldenburg - KTM

Samlet:

1. Cooper Webb - 372p

2. Jeremy Martin - 321

3. Joey Savatgy - 319

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page