top of page

TKO VM-klar i Schweiz


Thomas Kjer Olsens EM-titel er sikret, og det betyder at der allerede er nye udfordringer i det fjerne for danskeren. I weekenden står den nemlig på VM i MX2. Vi fik en status på Lommel og EM fra TKO, ligesom han også fortæller om forhåbningerne til den kommende weekend.

Thomas Kjer Olsen: "Min weekend til EM i Belgien gik godt. I kvalen' startede jeg godt ud, med at lave hurtigste tid, og får en god plads på bommen. Banen var, som Lommel nu engang plejer at være - sandet, hullet og generelt svær at komme rundt på. Der var selvfølgelig lidt nerver på til første heat, men koncentration lå på at vinde titlen allerede der, og køre et godt andet heat. Jeg fik en god første start som omkring nummer tre, og kørte hurtigt forbi Sanayei. Jeg holdt mig på hjulene, og prøvede på at køre fejlfrit, hvilket var svært, men det lykkedes, og jeg kører over målstregen med en god følelse i maven som Europamester. I andet heat fik jeg igen en god start, som en 3-4 stykker, og jeg kørte mig hurtigt op som nummer 1 på første omgang. Jeg får lavet et lille hul ned til nummer 2, men med cirka 3 minutter tilbage bliver jeg passeret, hvilket slår mig lidt ud af min rytm. Jeg giver det alligevel et sidste skud på sidste omgang, men det er dog ikke nok, så jeg ender heatet som nummer 2 - lidt træls ikke at vinde mit sidste heat i EM-klassen, men jeg gjorde hvad jeg kunne. Her i weekenden står den på VM i Frauenfeld, hvilket jeg glæder mig helt vildt til. Det bliver fedt at køre med de drenge, jeg også skal køre med næste år allerede nu, og det bliver sjovt at se hvordan min fart er i forhold til dem. Så det bliver forhåbentligt en lærerig weekend!"

Foto: Youthstream 2016 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page