top of page

Lidt af hvert


Der er sket mange spændende småting i vores sport de seneste dage, så vi har prøvet at samle dem her i en lille nyhedsoversigt. Jeffrey Herlings' fremtid er sikret. Yamaha bekender kulør i USA. Frankrig melder klar til MXoN. (Det gør MX-Index også.) Og så er der også et par kontrakter mere, som er faldet på plads. Se det hele her.

Men lad os starte med The Bullet. For Jeffrey Herlings forbliver orange indtil 2020. Der har været spekuleret meget på hvad der skulle ske for ham, men nu er det på plads. Han bliver i Europa, og skifter op til MXGP-klassen i 2017.

I USA har Yamaha samtidig meldt ud, at Chad Reed fortsætter under den officielle team-dug, og det gør han næste år sammen med Cooper Webb. Det har længe ligget i kortene, men nu er det altså officielt.

De forsvarende mestre fra Frankrig, har også sat navn på dem der skal forsøge at lave hattricket til Motocross of Nations. Det bliver Romain Febvre, Gautier Paulin og Dylan Ferrandis, der skal tørne ud på Maggiora, og på papiret ser det ud som et stærkt hold. (Kunne man dog savne Marvin Musquin?)

Som en fodnote melder MX-Index også, at vi vil være på pletten i Maggiora, når det går løs sidst i september, for at holde et vågent øje med Team DK!

Max Nagl fortsætter hos Husqvarna. Det blev officielt efter at begge parter fik papir på hinanden, og tyskeren fortsætter derved næste år på sin hvide maskine, og igen i MXGP-klassen.

Det schweiziske GP står for døren, og der er vores øjne selvfølgelig på Thomas Kjer Olsen i MX2. Men en kører han ikke kommer til at bekymre sig om, er Pauls Jonass, der stadig sidder ude efter sit styrt i Tjekkiet. Om Jeffrey Herlings kører? Det er stadig tvivlsomt, men ikke afvist, endnu.

I USA er der endnu engang faldet et factory-sæde ud til svenske Frederik Norén, der kommer til at fylde ud hos HRC Honda, for Cole Seely, som er ude med en skade.

Youthstream har til slut besluttet at beholde EMX300-klassen, der ellers var udset til at udgå efter denne sæson. Efter pres fra kørere, fabrikanter og fans, har man valgt at bibeholde klassen, der i sidste weekend blev vundet af Mike Kras.

Foto: Youthstream 2016 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page