top of page

The Bullet tilbage i Assen


43 point nåede hullet imellem Jeffrey Herlings og Jeremy Seewer ned på i den samlede stilling i VM MX2, men nu ser det ud som om hollænderen er tilbage. Samtidig har det været nødvendigt at skifte ud på Frankrigs MXoN-hold.

Jeffrey Herlings har siddet ude med et brækket kraveben de seneste afdelinger af VM, og det har betydet at Jeremy Seewer har haft mulighed for at lukke hans forspring. De nemme point ser dog ud til at stoppe her, da Herlings ifølge motocrossplanet.com, har fået grønt lys til at køre, og derfor ser ud til at være tilbage på hjemmebane i Assen, til årets sidste VM-afdeling på europæisk grund sidst i denne måned. Så der skal arbejdes af feltets øvrige kørere - og danske Thomas Kjer Olsen - hvis der skal en førsteplads med hjem fra sandet i Assen.

Det GP bliver dog uden Dylan Ferrandis, der brækkede armen under afdelingen i Schweiz, og derfor sidder ude. Franskmanden er også ude af Motocross of Nations, som det ser ud nu, og derfor står Benoit Paturel til at skulle deltage i stedet.

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page