top of page

MXoN Team USA annonceret


Det amerikanske hold til Motocross of Nations er altid ventet med spænding, og især i år, da mange skader og afbud svæver over amerikanerne. Nu er der imidlertid kommet navne på holdet, der skal forsvare Stars & Stripes i Maggiora sidst i september.

Det bliver med Cooper Webb i spidsen at amerikanerne tørner ud i MX1. Cooper var med i Open-klassen sidste år, og skal op på den større maskine i 2017, så der er lagt op til en oplevelse for ham, når han skal være kaptajn for Team USA i år. I MX2 bliver det med Alex Martin på plakaten, der deltager for tredje gang - men for første gang for USA. Alex Martin har kørt godt udendørs, og skal køre i MX2, hvor han tidligere har repræsenteret Puerto Rico. Open-pladsen bliver indtaget af Jason Anderson, der skal køre sit første Motocross of Nations.

Vi glæder os ti at se Team USA i aktion i Italien - så længe de holder sig bag Team DK.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page