top of page

Stefan Schøler Johansen vinder 24MX Best Whip


I samarbejde med Stefan Broxgaard afviklede Vestjysk Motocross Club 24MX Best Whip konkurrence denne weekend. Det skete på Korskrobanen, med et festligt event, der blev vundet af hjemmebanekøreren Steffan Schøler Johansen.

Som de fleste i MX og FMX sporten ved, så er et whip det ældste trick i bogen, men alligevel er der stadigvæk noget helt specielt over lige netop et perfekt udført whip. Det er noget der kan begejstre alle folk - ny som gammel i sporten.

Derfor er det heller ikke tilfældigt, at der afholdes konkurrencer i lige præcis dette hop, og ved 24MX best Whip var det altså Stefan Schøler Johansen der smed det bedste whip henover kassehoppet på Korskro.

Mikkel Brose og Oliver Albertsen ved også godt hvordan et godt whip skal udføres, og de blev henholdsvis nr. 2 og nr. 3 i konkurrencen.

24MX Best Whip resultat 2016:

1. Steffan Schøler Johannsen

2. Mikkel Brose

3. Oliver Albertsen

Foto: Pers-photo.com​

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page