top of page

Kjer Olsen til Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing


Europamester Thomas Kjer Olsen har tegnet en 2-årig kontrakt med Husqvarnas MX2 fabriks team.

I en pressemeddelelse fortæller teamet, at 19-årige Thomas Kjer Olsen skal køre VM MX2 for teamet i 2017 og 2018, og i 2017 bliver han teamkammerat med Thomas Covington g Conrad Mewse.

Robert Jonas - Vice præsident i Husqvarna Motorsport udtaler: Vi er utroligt glade for at Thomas Kjer Olsen bliver en del af vores MX2 team de næste 2 år. Det er en del af vores filosofi, at invisterer i eksisterende og nye talenter på vej op og vi tror meget på, at Thomas har meget at kunne give til vores team de næste 2 år.

Udover at være bedst i EM i år, så har han også vist, at han kan være med blandt de forreste i VM MX2 klassen. Vi har en meget stærk tro på, at Thomas er blandt fremtidens stjerner og vi er sikre på, at vores team kan tilbyde ham alt hvad han har brug for, for at kunne vise sit potentiale i VM.

Jacky Martens - Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing MX2 team manager udtaler: Jeg glæder mig til at skulle arbejde med Thomas i de næste 2 år. Thomas er en ung kører der allerede har vist sit potentiale i VM MX2. Vores mål er at hjælpe ham med at udvikle sig, så han hurtigt kan blive en podiekandidat i denne meget stærke klasse. Med Thomas Covington og Conrad Mewse som de andre kørere er vi glade for, at have tre unge men ekstremt lovende kørere til den kommende sæson. Med så stærkt et team er vi overbeviste om, at vi forsat kan køre med i toppen af MX2.

Thomas Kjer Olsen udtaler: Jeg kan ikke takke Husqvarna nok for at give mig denne fantastiske mulighed for at tilslutte mig deres officielle MX2 team. Det har været et godt år for mig og jeg kan ikke vente med at komme i gang med min første fulde VM MX2 sæson som en del af Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing team i 2017. MX2 er fremtiden for unge motocross-kørere som mig selv og det er der jeg altid gerne har ville være. At arbejde med så stærkt et team betyder, at jeg vil have den bedste opbakning og udstyr til at nå toppen. Mit mål er at arbejde hårdt for at forbedre mine resultater og komme tættere på toppen af MX2.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page