top of page

Mesterlig kørsel i Charlotte


Selvom vejret drillede på førstedagen, så blev der kørt VM for alle pengene i Charlotte i weekenden - med et ekstra amerikansk pift, i form af lokale stjerner, der bød du europæiske op til dans. Og det var en dag der sluttede gylden for to kørere ...

MXGP

I den store klasse var Tim Gajser svimlende tæt på at vinde det hele, allerede inden dagen gik i gang, og med en andenplads på dagen, lykkedes den fantastiske bedrift for sloveneren. 2016 har været en drømmerejse for sidste års MX2-verdensmester, og titlen har været fortjent fra dag 1. Den samlede sejr på dagen gik til Eli Tomac, med Jeremy van Horebeek på tredjepladsen.

Resultat, MXGP Americas:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Tim Gajser - Honda

3. Jeremy van Horebeek - Yamaha

4. Glenn Coldenhoff - KTM

5. Clement Desalle - Kawasaki

6. Evgeny Bobryshev - Honda

7. Romain Febvre - Yamaha

8. Jordi Tixier - Kawasaki

9. Max Nagl - Husqvarna

10. Justin Barcia - Yamaha

Samlet:

1. Tim Gajser - 693p

2. Antonio Cairoli - 603

3. Max Nagl - 565

MX2

I den lille klasse var der også grund til jubel. For i år lykkedes det for Jeffrey Herlings. Det tredje mesterskab kom i hus, efter en intens duel med Cooper Webb, og en samlet andenplads på dagen for hollænderen. Der var derfor glædestårer, over at det lykkedes, og ikke forsvandt imellem hænderne på ham, som det har gjort de seneste to år. Webb vandt samlet, med Austin Forkner på tredjepladsen.

Resultat, MXGP American:

1. Cooper Webb - Yamaha

2. Jeffrey Herlings - KTM

3. Austin Forkner - Kawasaki

4. Thomas Covington - Husqvarna

5. Calvin Vlaanderen - Husqvarna

6. Jeremy Seewer - Suzuki

7. Michell Harrison - Yamaha

8. Max Anstie - Husqvarna

9. Benoit Paturel - Yamaha

10. Brian Bogers - KTM

Samlet:

1. Jeffrey Herlings - 689p

2. Jeremy Seewer - 595

3. Benoit Paturel - 485

Foto: Youthstream 2016 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page