top of page

Startlister til Motocross of Nations


Team Danmark anno 2016 var samlet i dag i Kolding, inden det går løs i næste weekend til Motocross of Nations i Italien, og derfor kunne det da være interessant at se, hvem Nikolaj Larsen, TKO og Glen Meier skal op imod i Maggiora.

For det kniber lidt med at finde en egentlig favorit i år, selvom MX-Index gætter på enten Frankrig, USA, England eller Belgien. Det lader til at være de fire hold med den stærkeste sammensætning, eller måske Holland som outsider?

USA kommer med Cooper Webb som holdkaptajn, og Alex Martin som MX2-kører. Martin har før været med for Puerto Rico, uden at gøre noget væsen af sig, men amerikanerne er altid farlige. Og så skal vi jo også se Jason Anderson, og hvad han kan, efter at have været skadet det meste af den amerikanske udendørssæson.

Frankrig skal forsøge at lave hattricket, men det er på stækkede vinger de kommer til Italien. Romain Febvré er ikke den samme som sidste år, Gautier Paulin har haft en forfærdelig sæson, og det virker som om at Benoit Paturel har tabt pusten her til slut. Det er dog stadig stjerner med format under alle omstændigheder, og de kan sagtens gå hen og vinde. (Hvor er Marvin?)

England kommer med Shaun Simpson, Max Anstie og Tommy Searle. Et slagkraftigt hold, der kan levere gode resultater alle tre, så den samlede score måske er nok til en sejr? Englænderne tørster i hvert fald efter den.

Belgien er altid med i kampen. De har vundet mange gange, og været på podiet endnu flere. Kevin Strijbos, Jeremy van Horebeek og Clement Desalle er måske det mest rutinerede hold i ryttergården, og det tror vi kommer til at virke i deres favør.

Holland har Jeffrey Herlings med. Så simpelt kan det siges. Sammen med Glenn Coldenhoff og Brian Bogers, danner The Bullet et af de stærkeste hollandske hold længe.

Vi håber dog på Danmark, og på de danske drenge! Vi er sikre på at de kommer til at gøre det godt!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page