top of page

Uheldige danskere i Holzgerlingen


Thomas Kjer Olsen var med i titelkampen i Tyskland til det sidste, ligesom en mængde andre danskere også havde taget turen sydpå, til sæsonens sidste afdeling af ADAC MX Masters i Holzgerlingen.

Desværre var det ikke meget held der var til de danske drenge, der også kæmpede noget med vejret. Thomas Kjer Olsen måtte nøjes med bronzen i Masters-klassen, men da det er en af hans første serier på den store maskine, så var det mere end godkendt. Rasmus Lynggaard havde også klaret skærene til de pointgivende heat, men heller ikke han havde heldet med sig.

I Youngster-klassen var Nichlas Bjerregaard og Glen Meier på pletten, men Nichlas havde en kedelig dag i det tyske pladder, imens Glen kom afsted med en plads som nr. 16, hvilket netop holdt ham inde i den samlede top 10.

I Junior-klassen blev det kun til et par enkelte omgange, da der blev giver rødt flag. Det blev derfor ikke til meget race for de yngste danskere, hvor den nykronede danske mester, Magnus Smith, og Victor Kleeman, var videre til de pointgivende heat.

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page