top of page

Brian Kjær Jørgensen til Vets MXdN på Farleigh Castle


Det årlige Vets MXdN på Farleigh Castle tiltrækker kørere – og klassiske motorcykler – fra hele verden, og i år var første gang at Brian Kjær Jørgensen tog turen til det engelske, for at være med. Til formålet havde de gode mennesker hos MBO Power bygget en Honda CR500, og det var samtidig Brians første møde med 2-takternes konge. Lidt test i ugen op til, blev vekslet til en fantastisk oplevelse, på den klassiske bane, der halvt snoede sig igennem en skov, og halvt var udlagt på markerne i den britiske idyl. Traditionen tro, kom der også lidt regn, men minerne forblev gode, som Brian tog kampen op med John Dowd, Jeff Emig, Grant Langston, Kurt Nicoll og Jamie Dobb, og endte med at vinde samlet. Vil du med på tur? Så giv den her video fra turen et kig! Turen var en god studierejse for Brian, der er klar til at lære sine teknikker fra sig til håbefulde crosskørere i Spanien til vinter.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page