top of page

Danmark godt igennem kvaldag! - MXoN


De danske drenge var rigtig godt kørende på førstedagen i Maggiora, da der skulle kvales' ind til morgendagens heat. Og det var med et dansk hold, der strøg direkte i A-finalen, efter nogle flotte præstationer.

Det var dog ikke alle der var lige så heldige. Team USA, havde en forfærdelig dag, og kom ganske vidste med som nr. 15 samlet, men der var styrt og usikker kørsel hos alle mand. Team Frankrig ser ud som om de har mod på hattricket, og de tog pole til i morgen, foran Belgien og Holland, der begge er godt med. Thomas Kjer Olsen blev nummer otte, Nikolaj Larsen blev nummer elleve og Glen Meier nr. 25, så det blev til en plads som nr. 13 til slut. Kun ét sølle point fra den samlede niendeplads! Så det er med andre ord uhyggeligt tæt!

Husk nu at tjekke vores Facebook-side, for billeder fra løjerne!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page