top of page

Danmark nummer 3 til Coupe de L'avenir


Det har været endnu en weekend med en stærk international holdkonkurrence, denne gang i Belgien, hvor det gjaldt "de unges" Motocross of Nations til Coupe de L'avenir. Og det var med et stærkt dansk hold på pletten, der endte med at være en del af de nationer, der svingede taktstokken weekenden igennem.

I 65-klassen var Danmark repræsenteret af Mads Fredsøe, Albert Legaard og Nicolai Skovbjerg, og de tre gæve gutter kørte blændende og ikke mindst stabilt, og det betød at Danmark kunne tage sejren i 65-klassen til slut.

I 85-klassen var det Magnus Smith, Andreas Jensen og Lucas Bruhn der tørnede ud for Danmark, og de tre kørte en samlet sjetteplads hjem i den klasse - med en fænomenal heatsejr til Magnus undervejs.

I Open-klassen var Mikkel Haarup, Nichlas Bjerregaard og Glen Meier den danske force, og de tre leverede også flot i det stærke felt af kommende stjerner, og sluttede som nummer 5 i Open, efter både flot kørsel og lidt uheld.

Alle resultater lagt sammen, så endte Danmark som nr. 3, og så kunne der ellers svinges med Dannebrog. Sejren gik til værterne fra Belgien.

Resultat, Coupe de L'avenir:

65:

1. Charlie Heyman

2. Ivano van Erp

3. Liam Everts

5. Mads Fredsøe

8. Albert Legaard

12. Nicolai Skovbjerg

85:

1. Wannes van de Voorde

2. Emil Jönrup

3. Adam Kovacs

10. Magnus Smith

23. Lucas Bruhn

28. Andreas Jensen

Open:

1. Anton Gole

2. Alvin Östlund

3. Daymond Martens

8. Mikkel Haarup

14. Glen Meier

22. Nichlas Bjerregaard

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page