top of page

Højris i pro-klassen i Stockholm


Frederik Højris var oprindeligt tilmeldt i 125-klassen til 24MX Supercross i Stockholm, men en ændring, betyder at han kommer til at tage kampen op med de hurtigste i Tele2 Arena. Vi fik denne melding fra ham, fra hans supercross-træningslejr i Frankrig.

Frederik Højris: "Jeg er blevet tilbudt at køre i Pro-klassen i Stockholm, nu jeg er rykket på 250'eren. Jeg skal køre for Tlock Concept Team i Pro-klassen, på en Husqvarna 250cc. Lige nu er jeg i Frankrig, for at få trænet til supercross-sæsonen, som jeg ser meget frem til. Jeg flyver fra Frankrig direkte til Stockholm fredag, så jeg kan nå det, og håber der kommer en masse danskere forbi og hepper. Stor tak til WSR, Per Rasksen, som står for SX affjedring. Magnus Ekberg fra Tlock Concept, som står for cykel og setup, og alle sponsorer der gør det muligt. WSR, TØRRINGMX, TLOCK, JGSTILLADSER."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page