top of page

Bastian Bøgh skifter op


Bastian Bøgh Damm har haft både op- og nedture i sit første maxi-år, men farten har altid været der, for det danske stjernefrø. Nu tager han så endnu et skridt opad i rækkerne, da han i 2017 bliver at finde på en grøn 250'er. Her er en status fra ham på næste sæson.

Bastian Bøgh: "Det er med stor glæde jeg kan fortælle, at jeg i sidste uge var i Holland, for at hente min helt nye Kawasaki 250cc 2017, hos mit team, Gebben Van Venrooy Kawasaki Racing Team. Teamets mekaniker Henk, var med på Emmen-banen, for at justere de sidste ting ind. Jeg føler mig allerede rigtig godt tilpas, og den nye Kawasaki er rigtig let, utrolig styrbar og kører bare super fedt. Det er dejligt at være helt grøn nu. I 2017 skal jeg køre fuld EMX250-serie og ONK, Open Hollandsk Mesterskab. Såfremt kalenderen tillader det, vil jeg også deltage i nogle MX2-løb i Danmark. "

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page