top of page

MEC Resultater + Videoer


Monster Energy Cup er måske et af de sidste løb på året, men det er samtidig det første, når mange af de nye kontrakter er trådt i kraft. Derfor er det altid spændende at følge, ligesom der bliver gået til den for at vinde millionen. Og i år var ingen undtagelse. Vi har resultater og videoer til dig!

Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.

Pro Class

Der var mange øjne på Ken Roczen og hans nye HRC Honda i Las Vegas, og selvom han ikke endte med at vinde årets Monster Energy Cup, så blive han svær at håndtere til næste år for de andre - det er i hvert fald vores bud. To heatsejre blev det til for K-Roc, der dog smed den samlede sejr væk, da han måtte en tur over styret i det andet heat, og styrtede fra førstepladsen. Det betød at Eli Tomac kunne stikke afsted med den samlede sejr, imens Ryan Dungey måtte tage til takke med andenpladsen. Tredje plads på podiet, gik til Marvin Musquin. Cole Seely og Mike Alessi tog de sidste pladser i top 5.

Resultat, Monster Energy Cup 2016:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Ryan Dungey - KTM

3. Marvin Musquin - KTM

4. Cole Seely - Honda

5. Mike Alessi - Honda

6. Blake Baggett - KTM

7. Ken Roczen - Honda

8. Chad Reed - Yamaha

9. Benny Bloss - KTM

10. Vince Friese - Honda

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page