top of page

Kim Sørensen til polsk supercross


Indendørssæsonen ruller, og det betyder et væld af forskellige supercross rundt omkring på kontinentet, og i den forgangne weekend, skulle der findes en konge af disciplinen i Polen. Kim Sørensen var en af dem der jagtede titlen i SX1-klassen. Vi fik en status fra ham på løjerne.

Kim Sørensen: "Vi har været et smut i Polen her i weekenden og køre supercross. Det var ikke med de store forhåbninger jeg tog afsted. Jeg havde ikke fået trænet noget supercross overhovedet inden, og jeg ville derfor bare tage det som en god gang træning. Vi fik lov til at køre 5 minutters træning på banen fredag aften, hvor den var meget blød. Træning og tidskval' gik fint lørdag. Jeg blev nummer 5 i mit første heat, hvor 4 gik videre til finalen. Det betød en tur i LCQ, hvor jeg blev nummer 3, med 2 der gik videre til finalen. Jeg sluttede 1 sekund efter Ludovic Macler og et halvt sekund efter Angelo Pellegrini, som godt kan finde rundt på en supercrossbane. Men desværre ikke til nogen finaleplads til mig, selvom jeg dog skaffede en plads i US-finalen, hvor jeg kom 2'er fra start, men hurtigt kom op som nummer 1 og vandt heatet. Så alt i alt en god weekend til supercross i Polen!"

Foto: Sportainment

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page