top of page

Fin SX-debut til JKN


Jakob Kjær Nielsen plejer ikke at være typen der går af vejen for en udfordring, og det var da også en sådan der ventede, da han i weekenden var på startlisten til det polske supercross i SX1-klassen. Vi har fået en beretning fra ham om hvordan det gik, inden der er meget mere supercross på programmet for #173 det næste stykke tid.

Jakob Kjær Nielsen: "Jamen det gik da egentlig meget fint! Vi ankom fredag aften og fik prøvet banen en gang om fredagen. Jeg skulle lige vænne mig til det hele, for jeg har aldrig prøvet at køre rigtig supercross, andet end 4 træninger i Herning. Men jeg synes egentlig at det gik okay. Lørdag kom jeg i semifinalen og blev 7'er, tror jeg, i den, hvilket var okay. Jeg var rigtig spændt op til og slappede ikke rigtig af. I last chance blev jeg nummer 3, hvor det er de første 2 der går videre til finalen, så det var lidt bittert. Vi havde så en B-finale - US-finale kaldte de den, hvor jeg blev nummer 3. Så alt i alt en sjov og god dag, men samtidig lidt spændende, da jeg startede ud med løb, uden nogen træning. I næste weekend skal jeg kører SX i Arnhem og weekenden derefter i Zuidbroek! Tak til mine sponsorer som gør det muligt!"

Foto: Sportainment

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page