top of page

BKJ med nyt koncept, og mx-skoler i Spanien igen i 2017


Brian Kjær Jørgensen har travlt med sine træningsskoler rundt omkring på kontinentet, og han er som sædvanlig ved at gøre klar til sine træningsskoler i Spanien i starten af 2017. Desuden har han også lige lanceret et nyt koncept, der omdanner Brian Jørgensen MX School, til det noget mere mundrette: MX8. Kunne du tænke dig at komme med Brian til Spanien, ned til sol og cross hver dag? Eller kunne du tænke dig at vide lidt mere om MX8, som er et helt nyt koncept? Vi har fået en snak med Brian om begge ting.

Brian Kjær Jørgensen: "Som der måske er nogen der har bemærket, så inviterer jeg igen i år til Spanien, til motocross, fede baner og masser af sjov! Jeg har i 2017 valgt at lave to produkter i Spanien: En bootcamp, der er til de mere erfarne kørere, der er i god form, og godt kan lide at blive presset lidt, både psykisk og fysisk. MX-skolen kører normalt over to uger i januar, i ugerne 3 og 4 - men man kan også detage i én enkelt uge. selvom jeg anbefaler at man tager 2 uger, for at få mest muligt ud af bootcampen og få den bedste forberedelse til 2017. Der bliver lavet et godt program, hvor vi primært fokuserer på MX-træning - men vi vil lave en del restitutionstræning på landevejscykel eller mountainbike. Prisen for en uge bliver 4500 dkk, ligesom du kan få transporteret din crosser derned for 4000 dkk. Vælger man begge uger, så falder prisen per uge til 4000 dkk.

Ugerne 7, 8, 9 og 10, er planlagt lidt mere efter den enkelte kørers behov og ambitioner. Jeg har haft rigtigt travlt med mine skoler i år, og synes jeg har lært rigtig meget af at møde så mange forskellige menesker og kørere over hele Europa, som giver mig en bedre forståelse for at kunne træne kørere på alle niveauer.

Den sidste måneds tid har jeg været i fuld gang med at lave ny hjemmeside og et nyt koncept, som er i luften nu, på www.mx8.dk. Gå ind på siden, kig lidt rundt og læs mere om mit nye koncept under Team MX8. Det nye koncept glæder jeg mig rigtigt meget til at vise frem. Konceptet vil gøre det nemmere for den enkelte kører og familie, at kunne være med, det er i hvert fald ambitionen. Det bliver lavet som en månedsbetaling på 2.500 dkk. som er for en basispakke, hvor man ses 2 gange om måneden, til enten MX-træning, konditræning eller foredrag om blandt andet kost, affjedring eller andre ting, der kunne være nyttige. Man vil desuden kunne lave tilvalg efter behov. Det bliver et lidt anderledes koncept, end hvad man hidtil har været vant til hos mig, og jeg håber I vil tage godt imod det og at I finder det interessant!"

Læs mere om træningsskolerne med Brian i Spanien her: http://mx8.dk/mx-school-spain/

Læs mere om Team MX8 her: Team MX8

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page