top of page

Gode danske takter i Arnhem


Der var i går budt op til dans i hollandske Armhem, til et stort internationalt supercross, og der var en håndfuld danskere som havde taget turen derned, for at tage kampen op med de internationale stjerner.

Og de danske drenge markerede sig flot. I SX2-klassen kvalificerede Frederik Højris og Jakob Kjær Nielsen sig til aftenens finale, hvor de begge to kørte flot. Jakob sluttede som nummer 11, i sit andet supercross nogensinde, imens Frederik sluttede dagen som nr. 13, efter lidt mén fra et styrt i kvalen.

Det lykkedes desværre ikke Frederik Goul Jensen at kvale' ind til finalerne i den super stærke SX1-klasse, hvor Tim Gajser og Romain Febvre var de to der styrede løjerne, selvom Malcolm Stewart gjorde hvad han kunne, for at lege med.

I 85-klassen var Magnus Smith rigtig godt kørende, og det danske stjernefrø sluttede som nr. 5 i finalen, ikke langt efter de førende.

Godt gået alle mand!

Foto: Sportainment

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page