top of page

Nicolaj Damsgaard og den amerikanske drøm


Nicolaj Damsgaard er en af dem der altid hænger i til A-DM herhjemme, men nu drager han imod vest, på et eventyr de fleste crosskørere drømmer om at prøve af. Han tager nemlig til USA, hvor han satser hele butikken på dyrke sin sport, og få nogle store oplevelser for livet samtidig. Han fortæller selv lidt om hele turen her.

Nicolaj Damsgaard: "Jamen, jeg går såmænd all-in på det her! Jeg sælger alt hvad jeg har af udstyr, crossere og hvad der ellers hører til, og så tager jeg til USA her til januar. Planen er at købe en lille autocamper og en trailer, og så køre rundt til forskellige løb, hvor der er pengepræmier, og så prøve at få det til at hænge sammen. Forhåbentlig kan jeg køre penge nok ind til benzin, biler, crosseren og lidt mad engang imellem. Ooooog skulle det ikke lykkes, så har jeg en billig autocamper på de kanter, som mine venner kan leje! Billigt! I første omgang bliver det i tre måneder, da det er svært at få visum til at blive et helt år. Efter de tre måneder må vi se hvordan det er gået, og så tage den derfra. Ellers skal vi bare lige hjem og vende i Danmark, for at få visum igen. Hvis jeg ikke kan få det til at løbe rundt, så har jeg forhåbentlig fået lidt kontakter derovre til slut, så jeg kan tage derover og køre et kvalløb til Loretta Lynn's, og så måske prøve mig af der! Det er primært i Kansas, og området omkring der vi skal køre rundt. Min kæreste tager med mig, så der er nogen til at råbe, hvis jeg kører for langsomt. Hun har kørt quad på højt plan, så hun ved hvad det kræver. Det betyder altid noget at have en til at bakke op!"

Vi ønsker Nicolaj held og lykke med hans drøm, og holder et vågent øje med hvordan det går ham i USA!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page