top of page

Frederik Goul kæmpede i Arnhem


Frederik Goul Jensen beviste sidste sæson, at han godt kan finde rundt på en supercross-bane, og derfor har han da også glædet sig til at komme i gang i år. Desværre har opstarten været præget af en drilsk skade. Her taler han lidt om sidste weekend i Armhem, og hvordan det står til med kroppen, inden supercross i Zuidbroek.

Frederik Goul Jensen: "Dagen/aftenen i Arnhem var ikke noget vildt. Jeg syntes ikke rigtig om banen og fik det aldrig rigtig til at fungere. Heatet om at komme i finalen, gik heller ikke vildt godt. Jeg fik en dårlig start og måtte kæmpe mig op, på en bane hvor alle kørte stærkt. Banen var ikke så meget en supercross-version, men mere i stil med den de brugte til SMX.) Jeg nåede op som nr. 9 og var 1. plads fra finalen. Jeg døjer stadig med mit knæ, men det bliver bedre og bedre, og jeg kan så småt begynde at køre rigtigt igen, så jeg glæder mig rigtig meget til denne weekend, hvor vi kommer på en rigtig supercross-bane!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page