top of page

Supercross weekend deluxe


Weekenden nærmer sig, den første sne har ramt landet, men indendørssæsonen kører for fuld smadder. Derfor er der da også mange begivenheder på programmet i denne weekend, hvor også en gæv håndfuld danskere er på startlisterne. Vi har startlister fra Stuttgart, Tampere og Bercy til dig, ligesom vi også har et øje på Sydney!

Den tyske ADAC SX Cup skydes afsted i denne weekend, og det gør den i Stuttgart. Her er der tre danskere på plakaten i SX2-klassen, hvor Frederik Goul Jensen, Frederik Højris og Glen Meier er på pletten.

I Finland køres der supercross i Tampere, hvor Kim Sørensen og Jakob Kjær Nielsen står på listen.

I Frankrig er der ingen danskere til start i traditionsrige Bercy Supercross i Lille, men der er alligevel nogle stærke internationale navn på plakaten. Romain Febvre imod Marvin Musquin imod Malcolm Stewart!

Og så har vi selvfølgelig også et øje på Sydney, hvor Ryan Villopoto vender tilbage, og skal se om han stadig har et svar til Chad Reed, og unge Cooper Webb. Vi er i hvert fald spændte på at se, hvordan RV2 kommer til at gøre det!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page