top of page

Ikke meget held i Finland og Tyskland


Fredag aften stod i supercrossens tegn flere steder, og det med dansk islæt i Finland og Tyskland, selvom der ikke var meget held i sprøjten for de danske drenge. Der er heldigvis en dag igen i dag, hvor du igen kan følge sagerne live fra Stuttgart på nettet i aften! Vi har lidt resultater og links til dig!

I Tampere kæmpede både Jakob Kjær Nielsen og Kim Sørensen bravt for at komme i aftenens finale, men der var ikke lige det sidste held til nogen af dem. Sejren i finalen gik i stedet til portugisiske Hugo Basaula, foran Alex Ray fra USA og spanske Joan Cros.

Alle resultater fra Finland her: https://www.race-monitor.com/Results/Race/49549

I Stuttgart var der kun en enkelt dansker der klarede sig videre til de pointgivende heat i SX2-klassen, da Frederik Højris måtte opgive at køre med sin skadede skulder, imens Frederik Goul Jensen var uheldig i sit kvalheat. Glen Meier klarede skærene - og endda med en fin tid, der sikrede ham en plads som nr. 2 på bommen. Desværre var starterne ikke med Glen, der kørte en sjetteplads hjem i første heat. I andet heat styrtede han desværre fra selvsamme sjetteplads, og måtte tage til takke med at blive noteret som nr. 10. Sejren i SX1-klassen gik til Nicholas Schmidt, foran Cole Martinez og Nique Thury. I SX2 var det tyske Stephan Büttner der løb med den første aften.

Husk at du kan se mere supercross fra Stuttgart i dag, live på nettet! Du finder det her: http://sportdeutschland.tv/motocross/adac-supercross-2016

Foto: Tampere Supercross

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page