top of page

Bjerregaard satser i 2017


Nichlas Bjerregaard hjemtog DM i 2016, og han har allerede øjnene på næste sæson, hvor der skal satses endnu mere - og på de helt store serier. Vi fik et par ord fra ham, om hvordan den umiddelbare fremtid ser ud.

Nichlas Bjerregaard: "Her i vinter er det min plan at træne så meget som jeg har tid til. Desværre har ikke tiden til at tage så meget sydpå som jeg gerne ville, da jeg lige har en uddannelse der skal færdiggøres først, men jeg satser på at stå så klar som muligt til 2017. Når jeg er færdig med at uddanne mig som tømrer her til marts, så er det planen at jeg skal køre så meget på motorcyklen som muligt, og køre en fuld EM-sæson i EMX250, samt helt ADAC Youngster - og så selvfølgelig de DM'er der passer ind i kalenderen. Jeg har besluttet at give den fuld gas nu, hvor jeg endelig har muligheden!"

(Du kan læse et langt interview med den danske mester i MX2, i det Motorblad der udkommer inden længe!)

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page