top of page

Drama i Chemnitz - ADAC SX


Der var ikke kørt mange minutter af første heat, til tredje afdeling af ADAC SX Cup i Chemnitz, før man på live-sendingen kunne se et kamera blive ramt af Jace Owens løbske Honda, og derfra fortsatte dramaet blot. Vi har resultater fra første aften til dig, ligesom vi også har streamet til lørdagens live-sending!

Det kan være overraskende, hvor langt en 450'er i fuldt firspring kan flyve, men folk i Chemnitz fik syn for sagen, da amerikanske Jace Owen kiksede over wuptierne i første heat, ramte et oplagt sving og fløj direkte ind i et kamera og videre ud i salgszonen, hvor han nedlagde et par telte og indmad. Som ved et mirakel kom ingen noget til, men der blev stadig brugt en times penge efterfølgende på at gøre banen mere sikker, og så blev der ellers gået til den igen. I SX1-klassen stod der Gavin Faith og Kyle Cunningham på det meste. De to var i en klasse for sig hele aftenen, og til slut tog Faith sig af sejren foran Cunningham, og franske Charles Lefrancois. Nick Schmidt, der fører den samlede cup, nåede kun til semifinalen, hvor han styrtede tre gange, og ikke nåede i finalen.

I SX2 havde vi en enkelt dansker som klarede skærene til finalerne, da Frederik Goul Jensen formåede at komme flot videre fra eftermiddagens kvalheat. Frederik kørte en ottende- og en niendeplads hjem, hvilket gav ham en plads som nummer otte på dagen. Sejren tog franske Julien Lebeau sig af.

Du kan se det hele fra Chemnitz igen i dag. Det er klokken 18 det starter, og streamet bliver tilgængeligt her:

Resultat, ADAC SX Cup, fredag:

SX1:

1. Gavin Faith - Honda

2. Kyle Cunningham - Suzuki

3. Charles Lefrancois - Suzuki

4. Jace Owen - Honda

5. Jesse Wentland - Suzuki

6. Filip Neugebauer - Kawasaki

7. Boris Maillard - Suzuki

8. Cade Clason - Honda

9. Nique Thury - KTM

10. Steve Mages - Yamaha

11. Steven Clarke - Husqvarna

12. Austin Politelli - Yamaha

SX2:

1. Julien Lebeau - Kawasaki

2. Luca Nijenhuis - Kawasaki

3. Stephan Büttner - Kawasaki

4. Adrien Malaval - Suzuki

5. Oliver Kaas - Honda

6. Joel Costas - Honda

7. Chris Bayliss - Honda

8. Frederik Goul Jensen - Suzuki

9. Dani de Vries - Yamaha

10. Clement Briatte - Kawasaki

11. Alex Andreis - Husqvarna

12. Gradie Featherstone - Suzuki

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page