top of page

Brian Kjær Jørgensen indgår samarbejde med Seva Brylyakov


Russiske Seva Brylyakov er en af dem der arbejder hårdt for at slå igennem i VM, og nu bliver det med danske Brian Kjær Jørgensen på sidelinjen, at russeren skal forsøge at få podiepladsen fra VM i Mexico til at yngle. Det bliver til dels som træner at Brian og hans MX8 skal hjælpe det russiske stjerneskud, og dels som manager. De to har allerede lagt kimen til samarbejdet, hvor Seva har været en tur i Danmark, til den indledende træning, for at få detaljerne på plads og for at få lagt træningsprogram.

Brian Kjær Jørgensen: ”Jeg nyder at arbejde med kørere på alle niveauer, og jeg holder virkelig af at hjælpe en kører, der brænder så meget for sin sport, og er klar til at gå de ekstra skridt for at nå sine mål. Her har vi at gøre med en ung mand der har satset alt på at slå igennem, og som fra trange kår, har formået at køre sig op imod verdenseliten. Opgaven med Seva, bliver en smule anderledes end jeg har været vant til, men managerrollen er noget jeg længe gerne har villet prøve, og den giver mig mulighed for at hjælpe på alle niveauer. Heldigvis har vi haft god og uvurderlig hjælp allerede fra Kærsgaards Motorservice med materiel, Wood House i Roskilde med crossfit-træning, både nu og i fremtiden, ligesom Peak Physique har hjulpet med træningsprogram til Seva. Første opgave bliver at skaffe ham de bedste betingelser, så hans opstart til forårets første GP’er bliver så god som muligt. Det bliver en lang og spændende proces, som jeg glæder mig til at komme i gang med!”

Brylyakov kører for det britiske Monster Energy DRT Kawasaki, og det fortsætter han med i 2017.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page