top of page

Søren på den igen i 2017


Søren Rasmussen var en af dem der var med til at gøre DM i B125 spændende i år, og tredjepladsen til slut var fuldt fortjent, for en kører der synes at være på vej op. Selv er han dog mere beskeden med en målsætning til 2017, som han indviede os i, da vi fik en status fra ham.

Søren Rasmussen: "Min plan for 2017 er selvfølgelig at fortsætte på Yamaha'en i 125-klassen, hvor jeg i 2016 endte med at blive nummer 3, som jeg er rigtig godt tilfreds med, da min forventning inden sæsonen gik i gang, var en top 10. Til 2017 er min målsætning også en top 10, selvom det måske er lidt forsigtigt sat. Men jeg får jo ikke kørt så meget, som man normalt skulle, da jeg går på efterskole. Jeg har dog holdt min form godt ved lige, her efter sæsonen, og efter nytår begynder jeg igen at bygge op, men i år regner jeg ikke med at skulle løbe en maraton igen. Det er lige planen for 2017 rigtig kort, og så vil jeg da gerne benytte muligheden til at sige tak for støtten i år til alle mine sponsorer, og selvfølgelig tak til min familie."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page